Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht FC fak bool
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Kaczmarek met een snelle inworp. Issel rent richting de bal. Issel passt de bal met de wreef. Käfer rent richting de bal. Käfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yuchen probeert naar een medespeler te passen. Ka Wa geeft de bal voor. Feicht rent richting de bal. Wen onderschept slim de pass. Wen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - fak bool 1:0

32e minuut.
Wen passt de bal in één keer door. Kaczmarek is nu in balbezit. Yat Hoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yat Hoi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong geeft een lange en hoge pass. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip schiet op doel. Nicot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - fak bool 2:0

38e minuut.
Rohde met een snelle inworp. Ahlfeld is nu in balbezit. Wen verovert de bal door een tackle van achteren. Wen schiet op doel. Feicht probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - fak bool 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht FC 56%, fak bool 44%.
Eintracht FC - fak bool 3:0

61e minuut.
Garscha trapt de bal weg van het doel. Ka Wa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ahlfeld de bal onder controle te krijgen. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yat Hoi rent richting de bal. Yat Hoi geeft een hoge lob. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - fak bool 4:0

77e minuut.
Gang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrenwant met de inworp. Rohde is nu in balbezit. Rohde geeft een lange en hoge pass. Wing Yee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Käfer is nu in balbezit. Käfer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ahlfeld passt de bal met de wreef. Ka Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde is nu in balbezit. Ka Wa onderschept slim de pass. Ka Wa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kai Tong probeert de bal met de borst te controleren. Kaczmarek onderschept slim de pass. Yat Hoi is nu in balbezit. Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Wing Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht FC 53%, fak bool 47%.
Eintracht FC - fak bool 4:0