Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BFC Union Berlin preußen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Massenbach rent richting de bal. Macke verovert de bal door een tackle van achteren. Macke met een sublieme pass. Zobel rent richting de bal. Zobel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Zembski speelt de bal door. Maier is nu in balbezit. Böhm rent richting de bal. Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Maier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zobel is nu in balbezit. Abend speelt de bal door. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ... Funken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Massenbach met een sublieme pass. Daar is Christlhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier haalt uit met een fantastische trap. Joman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - preußen 0:1

23e minuut.
Römer controleert de bal met de borst. Abend bereikt de bal nog maar net als eerste. Römer onderschept slim de pass. Römer passt de bal in één keer door. Zobel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BFC Union Berlin - preußen 1:1

27e minuut.
Freimann geeft een lange en hoge pass. Macke kopt de bal weg. Haverkamp met een sublieme pass. Zobel heeft problemen om de bal te vangen. Zobel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zembski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - preußen 2:1

33e minuut.
Macke bereikt de bal nog maar net als eerste. Macke passt de bal in één keer door. Baldt is nu in balbezit. Zobel onderschept slim de pass. Zobel schiet op doel. Funken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Macke bereikt de bal nog maar net als eerste. Macke geeft een hoge lob. Massenbach probeert de bal met de borst te controleren. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier draait met de bal, schiet en ... Joman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Union Berlin 52%, preußen 48%.
BFC Union Berlin - preußen 2:1

54e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Haverkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Haverkamp probeert naar een medespeler te passen. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - preußen 3:1

61e minuut.
Abend rent richting de bal. Haverkamp rent richting de bal. Abend begaat een overtreding. Abend krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Haverkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt is nu in balbezit. Zobel onderschept slim de pass. Zobel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rydlewicz probeert naar een medespeler te passen. Bein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bein passt de bal met de wreef. Maier rent richting de bal. Maier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Böhm met een harde bal richting middenveld. Abend kopt de bal weg. Christlhuber heeft problemen om de bal te vangen. Maier rent richting de bal. Maier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Union Berlin - preußen 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Union Berlin 40%, preußen 60%.
BFC Union Berlin - preußen 3:2