Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wera club SV Altenhagen I
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Härting met een snelle inworp. Eichel rent richting de bal. Eichel geeft een lange en hoge pass. Rübensam maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapellmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tempsky de bal. Wornest is nu in balbezit. Wornest schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pachnicke onderschept slim de pass. Pachnicke passt de bal met de wreef. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam onderschept slim de pass. Rübensam draait met de bal, schiet en ... Hadasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - SV Altenhagen I 1:0

43e minuut.
Kapellmann passt de bal zonder na te denken. Fernandez rent richting de bal. Fernandez passt de bal in één keer door. Wornest rent richting de bal. Wornest schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wera club 42%, SV Altenhagen I 58%.
wera club - SV Altenhagen I 1:0

51e minuut.
Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel schiet op doel. Hadasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - SV Altenhagen I 2:0

55e minuut.
Janda onderschept slim de pass. Husrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Janda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Grosse is nu in balbezit. Grosse passt de bal zonder na te denken. Wornest is nu in balbezit. Wornest haalt uit met een fantastische trap. Wiese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - SV Altenhagen I 2:1

73e minuut.
Daar is Wornest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Wornest bereikt de bal nog maar net als eerste. Wornest draait met de bal, schiet en ... Tempsky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zeh rent richting de bal. Kapellmann met een sublieme pass. Johl rent richting de bal. Grosse is nu in balbezit. Grosse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wornest rent richting de bal. Wornest schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tempsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempsky passt de bal in één keer door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wera club 53%, SV Altenhagen I 47%.
wera club - SV Altenhagen I 2:1