Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
preußen wera club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Löw speelt de bal door. Rübensam rent richting de bal. Abend begaat een overtreding. Abend krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Härting met de inworp. Eichel is nu in balbezit. Abend legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eichel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Funken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
preußen - wera club 0:1

23e minuut.
Eichel passt de bal met de wreef. Rübensam rent richting de bal. Baldt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baldt krijgt een gele kaart. Rübensam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichel neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
preußen - wera club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preußen 49%, wera club 51%.
preußen - wera club 0:2

51e minuut.
Härting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachnicke rent richting de bal. Neil begaat een overtreding. Neil krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Löw is nu in balbezit. Löw geeft de bal voor. Härting heeft problemen om de bal te vangen. Rübensam rent richting de bal. Rübensam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
preußen - wera club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: preußen 52%, wera club 48%.
preußen - wera club 0:3