Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skjold FK Eintracht FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 24
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kai Tong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chun Yip de bal. Görner rent richting de bal. Chun Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Ka Wa de bal. Ka Wa met een sublieme pass. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip draait met de bal, schiet en ... Graber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gang passt de bal in één keer door. Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong geeft een hoge lob. Chun Yip probeert de bal met de borst te controleren. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skjold FK - Eintracht FC 0:1

39e minuut.
Gang geeft een hoge lob. Chun Yip kopt de bal weg. Daar is Dörfler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Pong geeft de bal voor. Chun Yip krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alexius rent richting de bal. Alexius geeft een hoge lob. Daar is Naujoks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber onderschept slim de pass. Graber geeft de bal voor. Badura kan de bal niet met de borst controleren. Hon Pan geeft een hoge lob. Hacke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 67%, Eintracht FC 33%.
Skjold FK - Eintracht FC 0:1

47e minuut.
Görner heeft problemen om de bal te vangen. Wen onderschept slim de pass. Naujoks is nu in balbezit. Wen onderschept slim de pass. Wen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Graber de bal. Alexius is nu in balbezit. Wen rent richting de bal. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Naujoks kopt de bal weg. Kai Tong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badura is nu in balbezit. Badura draait met de bal, schiet en ... Yuchen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skjold FK - Eintracht FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skjold FK 58%, Eintracht FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skjold FK - Eintracht FC 1:1