Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Altenhagen I fak bool
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kindl speelt de bal door. Fernandez speelt de bal door. Daar is Kapellmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käfer rent richting de bal. Käfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Altenhagen I - fak bool 0:1

9e minuut.
Ehrenwant passt de bal met de wreef. Rohde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohde passt de bal met de wreef. Wornest rent richting de bal. Wornest schiet op doel. Nicot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rueck is nu in balbezit. Rueck speelt de bal door. Husrev rent richting de bal. Rohde onderschept slim de pass. Rohde geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rueck rent richting de bal. Rueck passt de bal met de wreef. Grosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Wornest rent richting de bal. Wornest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Kaczmarek met de inworp. Käfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfer haalt uit met een fantastische trap. Hadasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Altenhagen I - fak bool 0:2

32e minuut.
Rohde met een sublieme pass. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfer verovert de bal door een tackle van achteren. Käfer haalt uit met een fantastische trap. Kindl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Grosse passt de bal zonder na te denken. Wornest rent richting de bal. Garscha begaat een overtreding. Wornest wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wornest kan niet meer verder spelen. Jenner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Altenhagen I 59%, fak bool 41%.
SV Altenhagen I - fak bool 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Altenhagen I 57%, fak bool 43%.
SV Altenhagen I - fak bool 0:2