Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bor.Neunkirchen Epidermis Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lemanczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bankert komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Joerges passt de bal in één keer door. Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert onderschept slim de pass. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Simmet rent richting de bal. Simmet geeft een hoge lob. Tegethoff heeft problemen om de bal te vangen. Ruijter rent richting de bal. Ruijter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fares passt de bal zonder na te denken. Langensiepen is nu in balbezit. Langensiepen met een sublieme pass. Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bor.Neunkirchen - Epidermis Club 1:0

40e minuut.
Galow rent richting de bal. Galow probeert naar een medespeler te passen. Lampe is nu in balbezit. Kalus verovert de bal door een tackle van achteren. Kalus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daubermann speelt de bal door. Simmet kopt de bal weg. Klungelig pakt Bankert de bal. Kalus is nu in balbezit. Kalus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Massini passt de bal in één keer door. Kalus is nu in balbezit. Massini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalus raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bankert neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 56%, Epidermis Club 44%.
Bor.Neunkirchen - Epidermis Club 1:0

52e minuut.
Kalus is nu in balbezit. Oberst rent richting de bal. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus haalt uit met een fantastische trap. Daar is Wespenmeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bor.Neunkirchen - Epidermis Club 1:1

55e minuut.
Massini passt de bal met de wreef. Lampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus draait met de bal, schiet en ... Daubermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bor.Neunkirchen - Epidermis Club 1:2

76e minuut.
Habben verovert de bal door een tackle van achteren. Habben passt de bal zonder na te denken. Lampe rent richting de bal. Kalus rent richting de bal. Kalus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 56%, Epidermis Club 44%.
Bor.Neunkirchen - Epidermis Club 1:2