Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssv village BAZERN
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Ganztahl passt de bal zonder na te denken. Boenisch rent richting de bal. Laner onderschept slim de pass. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - BAZERN 0:1

21e minuut.
Haberstock is nu in balbezit. Hopp verovert de bal door een tackle van achteren. Hopp passt de bal zonder na te denken. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pichon geeft een hoge lob. Oechsle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mooser maakt een afschuwelijke overtreding. Oechsle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oechsle kan niet meer verder spelen. Wachsmuth komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Boenisch rent richting de bal. Wachsmuth verovert de bal door een tackle van achteren. Wachsmuth speelt de bal door. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier draait met de bal, schiet en ... Frühbeis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hopp is nu in balbezit. Hopp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borhardt de bal. Ganztahl onderschept slim de pass. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 53%, BAZERN 47%.
ssv village - BAZERN 0:1

59e minuut.
Baierle rent richting de bal. Baierle geeft een hoge lob. Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - BAZERN 0:2

63e minuut.
Seguin kopt de bal weg. Baierle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baierle geeft een hoge lob. Laner rent richting de bal. Laner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Picard is nu in balbezit. Picard geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borhardt de bal onder controle te krijgen. Posipal is nu in balbezit. Posipal geeft een hoge lob. Falch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Haberstock passt de bal zonder na te denken. Pichon rent richting de bal. Pichon passt de bal met de wreef. Dammeier rent richting de bal. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Laner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Glieder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 67%, BAZERN 33%.
ssv village - BAZERN 0:2