Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epidermis Club Hamboger SC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Joerges met de inworp. Prinzessin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalus draait met de bal, schiet en ... Marsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - Hamboger SC 1:0

21e minuut.
Träge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obrist komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Hägerbäumer de bal. Wück rent richting de bal. Haarhaus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haarhaus krijgt een gele kaart. Wück is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wück neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Johannsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Epidermis Club - Hamboger SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 45%, Hamboger SC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Epidermis Club - Hamboger SC 1:1

49e minuut.
Prinzessin probeert naar een medespeler te passen. Kalus is nu in balbezit. Kalus passt de bal in één keer door. Habben rent richting de bal. Habben geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kalus heeft problemen om de bal te vangen. Obrist is nu in balbezit. Kalus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalus krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Joerges zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hägerbäumer probeert naar een medespeler te passen. Kalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hägerbäumer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wück. Hägerbäumer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hägerbäumer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalus probeert de bal met de borst te controleren. Kalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - Hamboger SC 2:1

60e minuut.
Johanson passt de bal zonder na te denken. Wück rent richting de bal. Prinzessin rent richting de bal. Wück verovert de bal door een tackle van achteren. Wück schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Habben controleert de bal met de borst. Eiberle is nu in balbezit. Eiberle passt de bal in één keer door. Johanson rent richting de bal. Johanson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Haarhaus is nu in balbezit. Haarhaus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dirmeier de bal onder controle te krijgen. Kalus verovert de bal door een tackle van achteren. Kalus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kamert geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joerges neemt de hoekschop. Prinzessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinzessin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 58%, Hamboger SC 42%.
Epidermis Club - Hamboger SC 2:1