Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realport BAZERN
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek schiet op doel. Falch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
realport - BAZERN 1:0

16e minuut.
Wachsmuth onderschept slim de pass. Wachsmuth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dammeier de bal. Dammeier draait met de bal, schiet en ... Kittel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realport - BAZERN 1:1

18e minuut.
Palzer is nu in balbezit. Obradovic rent richting de bal. Obradovic speelt de bal door. Natsrek rent richting de bal. Natsrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Laner is nu in balbezit. Holtei onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wachsmuth. Wachsmuth krijgt een gele kaart. Holtei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holtei met een snel genomen vrije trap. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Obradovic is nu in balbezit. Haberstock onderschept slim de pass. Haberstock met een sublieme pass. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realport - BAZERN 1:2

33e minuut.
Langemeier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baierle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Holtei rent richting de bal. Wachsmuth is nu in balbezit. Wachsmuth met een sublieme pass. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek haalt uit met een fantastische trap. Falch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realport 48%, BAZERN 52%.
realport - BAZERN 1:2

50e minuut.
Jelinek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wachsmuth de bal. Wachsmuth passt de bal zonder na te denken. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dammeier passt de bal in één keer door. Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Laner rent richting de bal. Dammeier rent richting de bal. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realport - BAZERN 1:3

83e minuut.
Palzer met een sublieme pass. Haberstock is nu in balbezit. Haberstock geeft een lange en hoge pass. Baierle is nu in balbezit. Baierle geeft een hoge lob. Kittel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realport 59%, BAZERN 41%.
realport - BAZERN 1:3