Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAZERN realport
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mahlberg is nu in balbezit. Mahlberg probeert naar een medespeler te passen. Telcher speelt de bal door. Natsrek rent richting de bal. Natsrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Telcher rent richting de bal. Telcher passt de bal zonder na te denken. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borhardt de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Janssen kopt de bal weg. Ehret probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janssen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Natsrek springt en kopt de bal. Falch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pichon passt de bal met de wreef. Jelinek rent richting de bal. Haberstock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haberstock krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Laner is nu in balbezit. Laner geeft de bal voor. Jelinek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oechsle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kittel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Haberstock verovert de bal door een tackle van achteren. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner onderschept slim de pass. Laner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 50%, realport 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAZERN - realport 0:0

48e minuut.
Langemeier geeft de bal voor. Haberstock rent richting de bal. Haberstock met een sublieme pass. Oechsle bereikt de bal nog maar net als eerste. Oechsle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baierle rent richting de bal. Baierle passt de bal in één keer door. Kallmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Janssen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Picard de bal. Telcher speelt de bal door. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAZERN - realport 0:1

64e minuut.
Gahrenfeld geeft een hoge lob. Inworp. Ehrmantraut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telcher is nu in balbezit. Telcher geeft de bal voor. Falch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Picard verovert de bal door een tackle van achteren. Picard geeft de bal voor. Janssen kopt de bal weg. Natsrek rent richting de bal. Natsrek draait met de bal, schiet en ... Falch bokst de bal weg.

78e minuut.
Picard geeft een lange en hoge pass. Janssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehret tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janssen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 41%, realport 59%.
BAZERN - realport 0:1