Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAZERN Hamboger SC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tohn probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Baierle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Dammeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dammeier probeert naar een medespeler te passen. Merz rent richting de bal. Laner verovert de bal door een tackle van achteren. Laner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Falch met een sublieme pass. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baierle passt de bal met de wreef. Dammeier rent richting de bal. Dammeier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Oechsle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner met een sublieme pass. Dammeier rent richting de bal. Dammeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAZERN - Hamboger SC 1:0

32e minuut.
Johanson met een sublieme pass. Dammeier speelt de bal door. Borhardt is nu in balbezit. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Haberstock geeft een lange en hoge pass. Baierle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tohn begaat een overtreding. Tohn krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier onderschept slim de pass. Dammeier met een sublieme pass. Baierle rent richting de bal. Baierle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Oechsle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laner is nu in balbezit. Merz is nu in balbezit. Laner verovert de bal door een tackle van achteren. Laner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 36%, Hamboger SC 64%.
BAZERN - Hamboger SC 1:0

54e minuut.
Tohn rent richting de bal. Tohn speelt de bal door. Wück met een sublieme pass. Johanson is nu in balbezit. Johanson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Haberstock passt de bal in één keer door. Laner is nu in balbezit. Merz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Borhardt heeft problemen om de bal te vangen. Bölling met een sublieme pass. Merz is nu in balbezit. Laner verovert de bal door een tackle van achteren. Laner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Oechsle bereikt de bal nog maar net als eerste. Oechsle geeft een lange en hoge pass. Tohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling onderschept slim de pass. Bölling geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 36%, Hamboger SC 64%.
BAZERN - Hamboger SC 1:0