Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bor.Neunkirchen realport
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Mahlberg is nu in balbezit. Ruijter verovert de bal door een tackle van achteren. Holtei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holtei krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Mahlberg de bal. Simmet rent richting de bal. Simmet passt de bal zonder na te denken. Ruijter rent richting de bal. Ruijter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Holtei is nu in balbezit. Ruijter onderschept slim de pass. Simmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijter schiet op doel. Kittel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberst onderschept slim de pass. Oberst speelt de bal door. Simmet rent richting de bal. Simmet schiet op doel. Kittel bokst de bal weg.

45e minuut.
Picard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simmet rent richting de bal. Simmet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 41%, realport 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bor.Neunkirchen - realport 0:0

74e minuut.
Obradovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmantraut verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmantraut geeft een lange en hoge pass. Natsrek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Langemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Langemeier geeft de bal voor. Massini probeert de bal met de borst te controleren. Natsrek rent richting de bal. Natsrek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bor.Neunkirchen - realport 0:1

90e minuut.
Langensiepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Langensiepen speelt de bal door. Simmet is nu in balbezit. Simmet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bor.Neunkirchen - realport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bor.Neunkirchen 50%, realport 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bor.Neunkirchen - realport 1:1