Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Parksiedlung Erding BAZERN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Picard met een harde bal richting middenveld. Bölling geeft een lange en hoge pass. Ledig rent richting de bal. Dammeier verovert de bal door een tackle van achteren. Dammeier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Haberstock rent richting de bal. Pierer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haberstock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haberstock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ledig heeft problemen om de bal te vangen. Dammeier rent richting de bal. Dammeier haalt uit met een fantastische trap. Nöldner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Parksiedlung Erding - BAZERN 0:1

16e minuut.
Rotmann speelt de bal door. Haberstock is nu in balbezit. Pierer begaat een overtreding. Haberstock wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haberstock kan niet meer verder spelen. Wachsmuth komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Rotmann speelt de bal door. Andres heeft problemen om de bal te vangen. Palzer is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Parksiedlung Erding - BAZERN 1:1

34e minuut.
Bölling is nu in balbezit. Badrani onderschept slim de pass. Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller schiet op doel. Falch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Parksiedlung Erding - BAZERN 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 53%, BAZERN 47%.
SC Parksiedlung Erding - BAZERN 2:1

56e minuut.
Laner probeert naar een medespeler te passen. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bölling naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Anger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oechsle met een snelle inworp. Laner is nu in balbezit. Laner draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 54%, BAZERN 46%.
SC Parksiedlung Erding - BAZERN 2:1