Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAZERN SC Parksiedlung Erding
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Gahrenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrenfeld geeft een hoge lob. Baierle kopt de bal weg. Dammeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baierle probeert naar een medespeler te passen. Gründer heeft problemen om de bal te vangen. Laner met een sublieme pass. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gahrenfeld rent richting de bal. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres speelt de bal door. Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bölling passt de bal in één keer door. Orth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oechsle. Orth moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Orth kan niet meer verder spelen. Wieland komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oechsle zal de hoekschop nemen. Rotmann heeft problemen om de bal te vangen. Dammeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAZERN - SC Parksiedlung Erding 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 39%, SC Parksiedlung Erding 61%.
BAZERN - SC Parksiedlung Erding 1:0

49e minuut.
Bölling passt de bal zonder na te denken. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal zonder na te denken. Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Haberstock passt de bal zonder na te denken. Ehret rent richting de bal. Ehret met een sublieme pass. Bölling is nu in balbezit. Bölling geeft een hoge lob. Nöldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pierer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anger heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oechsle. Oechsle krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gründer rent richting de bal. Gründer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gahrenfeld met een snelle inworp. Baierle geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAZERN 54%, SC Parksiedlung Erding 46%.
BAZERN - SC Parksiedlung Erding 1:0