Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Parksiedlung Erding realport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Telcher passt de bal in één keer door. Orth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehrmantraut. Ehrmantraut krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Badrani is nu in balbezit. Holtei rent richting de bal. Badrani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holtei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holtei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Parksiedlung Erding - realport 0:1

26e minuut.
Telcher rent richting de bal. Telcher passt de bal met de wreef. Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek rent richting de bal. Natsrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gründer probeert naar een medespeler te passen. Bahnmüller rent richting de bal. Langemeier is nu in balbezit. Bahnmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 45%, realport 55%.
SC Parksiedlung Erding - realport 0:1

52e minuut.
Langemeier met een harde bal richting middenveld. Telcher speelt de bal door. Pampus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Natsrek is nu in balbezit. Natsrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Telcher rent richting de bal. Telcher geeft een lange en hoge pass. Nöldner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Parksiedlung Erding - realport 0:2

57e minuut.
Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmann geeft een hoge lob. Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller draait met de bal, schiet en ... Langemeier probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pierer rent richting de bal. Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. Holtei probeert naar een medespeler te passen. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek geeft een hoge lob. Janssen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 59%, realport 41%.
SC Parksiedlung Erding - realport 0:2