Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssv village Hamboger SC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ton verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Boenisch zijn tegenspeler op de grond. Boenisch krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Eiberle probeert naar een medespeler te passen. Seguin rent richting de bal. Johanson verovert de bal door een tackle van achteren. Johanson draait met de bal, schiet en ... Frühbeis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Hamboger SC 0:1

9e minuut.
Merz rent richting de bal. Jüstel is nu in balbezit. Jüstel passt de bal zonder na te denken. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Posipal kopt de bal weg. Jüstel is nu in balbezit. Jüstel probeert naar een medespeler te passen. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jüstel speelt de bal door. Ganztahl rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dirmeier ... Strafschop! Ganztahl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jüstel neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wück onderschept slim de pass. Wück speelt de bal door. Johanson rent richting de bal. Johanson haalt uit met een fantastische trap. Frühbeis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Hamboger SC 0:2

41e minuut.
Boenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson onderschept slim de pass. Machnik rent richting de bal. Johanson verovert de bal door een tackle van achteren. Johanson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Seguin trapt de bal weg van het doel. Eiberle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Johanson de bal onder controle te krijgen. Wück is nu in balbezit. Wück haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 54%, Hamboger SC 46%.
ssv village - Hamboger SC 0:2

57e minuut.
Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Wück passt de bal zonder na te denken. Johanson is nu in balbezit. Johanson schiet op doel. Frühbeis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Hamboger SC 0:3

69e minuut.
Eiberle met een sublieme pass. Wück rent richting de bal. Johanson is nu in balbezit. Wück rent richting de bal. Wück draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eiberle verovert de bal door een tackle van achteren. Eiberle passt de bal met de wreef. Johanson is nu in balbezit. Johanson schiet op doel. Seguin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frühbeis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Hamboger SC 0:4

77e minuut.
Eiberle is nu in balbezit. Eiberle geeft een lange en hoge pass. Jancke kopt de bal weg. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tohn met een snelle inworp. Daar is Eiberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiberle speelt de bal door. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Schreier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wück probeert naar een medespeler te passen. Johanson rent richting de bal. Johanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ssv village - Hamboger SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssv village 49%, Hamboger SC 51%.
ssv village - Hamboger SC 0:5