Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSV Blau-Weiß Chemnitz Burussia dortmund
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Döller neemt de hoekschop. Tebel kopt de bal weg. Pfister probeert de bal aan de voet te houden. Gründler is nu in balbezit. Gründler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Döller rent richting de bal. Inworp. Döller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer draait met de bal, schiet en ... Machhaus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pociask komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kähler verovert de bal door een tackle van achteren. Kähler probeert naar een medespeler te passen. Döller met een sublieme pass. Fiederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:0

32e minuut.
Petersen passt de bal in één keer door. Kähler is nu in balbezit. Beck maakt een afschuwelijke overtreding. Beck krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kähler onderschept slim de pass. Fiederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlbach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 48%, Burussia dortmund 52%.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:0

50e minuut.
Kapitulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitulski passt de bal zonder na te denken. Pociask bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Judt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:1

57e minuut.
Ahlbach speelt de bal door. Klungelig pakt Rieken de bal. Petersen verovert de bal door een tackle van achteren. Petersen geeft een hoge lob. Pociask maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:2

68e minuut.
Kapitulski is nu in balbezit. Kapitulski passt de bal in één keer door. Pociask is nu in balbezit. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Judt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:3

75e minuut.
Rudhof geeft een lange en hoge pass. Petersen kopt de bal weg. Pociask rent richting de bal. Pociask schiet op doel. Judt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck geeft een lange en hoge pass. Petersen probeert naar een medespeler te passen. Pociask heeft problemen om de bal te vangen. Pociask schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 55%, Burussia dortmund 45%.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Burussia dortmund 1:3