Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUS Gladbach 1920 E.V. Arczi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Regen passt de bal in één keer door. Kampf heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habelmann. Habelmann krijgt een gele kaart.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Achner trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Veltman de bal. Habelmann is nu in balbezit. Habelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Regen is nu in balbezit. Regen speelt de bal door. Dähler is nu in balbezit. Dähler geeft de bal voor. Maierbode heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Backensfeld speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colmorgen met de inworp. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Colmorgen passt de bal in één keer door. Galas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman rent richting de bal. Habelmann is nu in balbezit. Habelmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Gladbach 1920 E.V. 45%, Arczi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TUS Gladbach 1920 E.V. - Arczi 0:0

77e minuut.
Neuhaus onderschept slim de pass. Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Womes is nu in balbezit. Regen rent richting de bal. Regen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Veltman onderschept slim de pass. Veltman geeft de bal voor. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler geeft een lange en hoge pass. Fehling probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lokvenc kopt de bal weg. Klungelig pakt Colmorgen de bal. Colmorgen met een sublieme pass. Habelmann is nu in balbezit. Habelmann draait met de bal, schiet en ... Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Gladbach 1920 E.V. 52%, Arczi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TUS Gladbach 1920 E.V. - Arczi 0:0