Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arczi TUS Gladbach 1920 E.V.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cortes rent richting de bal. Veltman rent richting de bal. Cortes onderschept slim de pass. Cortes schiet op doel. Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:1

12e minuut.
Galas met de inworp. Klungelig pakt Colmorgen de bal. Colmorgen geeft een lange en hoge pass. Auermann is nu in balbezit. Auermann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:2

19e minuut.
Kampf speelt de bal door. Neuhaus rent richting de bal. Cortes onderschept slim de pass. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann schiet op doel. Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:3

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fehling trapt de bal weg. Cortes kopt de bal weg. Auermann rent richting de bal. Auermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mertesacker probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Veltman begaat een overtreding. Cortes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortes wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kampf geeft een hoge lob. Galas is nu in balbezit. Neuhaus begaat een overtreding. Galas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortes komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Haaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veltman kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes schiet op doel. Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 67%, TUS Gladbach 1920 E.V. 33%.
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:4

52e minuut.
Mertesacker geeft een hoge lob. Inworp. Pinkert met de inworp. Regen rent richting de bal. Regen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Womes rent richting de bal. Galas verovert de bal door een tackle van achteren. Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Veltman passt de bal met de wreef. Regen rent richting de bal. Regen probeert naar een medespeler te passen. Womes is nu in balbezit. Womes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 52%, TUS Gladbach 1920 E.V. 48%.
Arczi - TUS Gladbach 1920 E.V. 1:4