Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona Leipzig SG Bockum-Hövel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Daron probeert de bal aan de voet te houden. Kagels rent richting de bal. Kagels geeft een lange en hoge pass. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer schiet op doel. Rommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aimann de bal. Holzer is nu in balbezit. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 1:0

11e minuut.
Rubisch passt de bal zonder na te denken. Peschl is nu in balbezit. Peschl speelt de bal door. Silberbier is nu in balbezit. Silberbier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 1:1

25e minuut.
Ball rent richting de bal. Jedi is nu in balbezit. Reitermaier rent richting de bal. Jedi verovert de bal door een tackle van achteren. Jedi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daron geeft een hoge lob. Honer kopt de bal weg. Peschl controleert de bal met de borst. Holzer is nu in balbezit. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 61%, SG Bockum-Hövel 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 1:1

50e minuut.
Duftmännchen rent richting de bal. Puchtler bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchtler passt de bal zonder na te denken. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 2:1

51e minuut.
Duftmännchen rent richting de bal. Duftmännchen speelt de bal door. Klungelig pakt Peschl de bal. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 3:1

75e minuut.
Ball geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubisch met een snelle inworp. Duftmännchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duftmännchen draait met de bal, schiet en ... Stührk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 46%, SG Bockum-Hövel 54%.
Arizona Leipzig - SG Bockum-Hövel 3:1