Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arczi BSV Blau-Weiß Chemnitz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman met een sublieme pass. Regen probeert naar een medespeler te passen. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus passt de bal zonder na te denken. Rieken rent richting de bal. Womes onderschept slim de pass. Womes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Neuhaus geeft een hoge lob. Inworp. Qualle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Regen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen onderschept slim de pass. Regen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Womes verovert de bal door een tackle van achteren. Womes passt de bal met de wreef. Regen rent richting de bal. Regen schiet op doel. Rudhof kan de bal niet met de borst controleren. Judt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiederer kopt de bal weg. Gründler is nu in balbezit. Backensfeld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Backensfeld is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gründler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Dähler met een sublieme pass. Womes is nu in balbezit. Tebel is nu in balbezit. Womes onderschept slim de pass. Womes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 49%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arczi - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:0

51e minuut.
Regen is nu in balbezit. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kähler verovert de bal door een tackle van achteren. Regen onderschept slim de pass. Regen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jooss geeft een hoge lob. Veltman is nu in balbezit. Kähler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veltman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Veltman kan niet meer verder spelen. Woyke komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Regen passt de bal zonder na te denken. Rudhof bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen onderschept slim de pass. Womes rent richting de bal. Womes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kähler speelt de bal door. Womes is nu in balbezit. Tebel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Womes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Womes kan niet meer verder spelen. Sanou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 31%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arczi - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:0