Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSV Blau-Weiß Chemnitz Arczi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Regen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klank de bal. Klank geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinkert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinkert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klank geeft een lange en hoge pass. Neuhaus kopt de bal weg. Tebel rent richting de bal. Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kampf heeft problemen om de bal te vangen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer speelt de bal door. Gründler is nu in balbezit. Gründler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rieken bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkert speelt de bal door. Womes is nu in balbezit. Womes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 37%, Arczi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Arczi 0:0

48e minuut.
Wasser geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Döller met de inworp. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer geeft de bal voor. Haaf bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Arczi 1:0

51e minuut.
Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen speelt de bal door. Rieken bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes onderschept slim de pass. Womes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dähler met een sublieme pass. Döller rent richting de bal. Döller probeert naar een medespeler te passen. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Qualle met de inworp. Fiederer kan de bal niet met de borst controleren. Fiederer geeft een lange en hoge pass. Gründler is nu in balbezit. Gründler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gründler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Wasser de bal. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fiederer neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Womes is nu in balbezit. Womes passt de bal met de wreef. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tebel onderschept slim de pass. Regen verovert de bal door een tackle van achteren. Regen passt de bal zonder na te denken. Womes rent richting de bal. Womes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Qualle kopt de bal weg. Fiederer met een sublieme pass. Klungelig pakt Kampf de bal. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSV Blau-Weiß Chemnitz 34%, Arczi 66%.
BSV Blau-Weiß Chemnitz - Arczi 1:0