Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUS Gladbach 1920 E.V. Burussia dortmund
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Colmorgen passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Balogh de bal onder controle te krijgen. Pfister is nu in balbezit. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes schiet op doel. Fuhrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colmorgen neemt de hoekschop. Babl is nu in balbezit. Babl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Galas geeft de bal voor. Landgraaf rent richting de bal. Auermann is nu in balbezit. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Palle met een harde bal richting middenveld. Galas kopt de bal weg. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Pfister heeft problemen om de bal te vangen. Teipel is nu in balbezit. Teipel met een sublieme pass. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Gladbach 1920 E.V. 32%, Burussia dortmund 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TUS Gladbach 1920 E.V. - Burussia dortmund 0:0

48e minuut.
Pick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pociask komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Teipel heeft problemen om de bal te vangen. Hachenberger onderschept slim de pass. Hachenberger passt de bal met de wreef. Pociask rent richting de bal. Pociask schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Galas kan de bal niet met de borst controleren. Galas probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Auermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Teipel geeft een lange en hoge pass. Landgraaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Landgraaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Gladbach 1920 E.V. - Burussia dortmund 1:0

78e minuut.
Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Teipel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfister. Teipel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teipel kan niet meer verder spelen. Mertesacker komt het veld opgelopen. Zembski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colmorgen geeft een hoge lob. Landgraaf probeert de bal aan de voet te houden. Colmorgen is nu in balbezit. Colmorgen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Gladbach 1920 E.V. 49%, Burussia dortmund 51%.
TUS Gladbach 1920 E.V. - Burussia dortmund 1:0