Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Bockum-Hövel Bozlar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Sorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubisch onderschept slim de pass. Rubisch speelt de bal door. Silberbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Reitermaier probeert naar een medespeler te passen. Rubisch rent richting de bal. Rubisch geeft de bal voor. Silberbier rent richting de bal. Silberbier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Bockum-Hövel - Bozlar 1:0

28e minuut.
Rubisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peschl probeert de bal met de borst te controleren. Peschl geeft de bal voor. Duftmännchen is nu in balbezit. Duftmännchen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haberstroh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jauch komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Oberländer passt de bal in één keer door. Deinzer is nu in balbezit. Deinzer passt de bal in één keer door. Daar is Jauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Bockum-Hövel 46%, Bozlar 54%.
SG Bockum-Hövel - Bozlar 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Kagels de bal onder controle te krijgen. Aimann is nu in balbezit. Reitermaier is nu in balbezit. Ruede onderschept slim de pass. Ruede passt de bal met de wreef. Rommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sorge onderschept slim de pass. Duftmännchen onderschept slim de pass. Duftmännchen speelt de bal door. Silberbier rent richting de bal. Silberbier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Bockum-Hövel - Bozlar 2:0

82e minuut.
Sorge onderschept slim de pass. Sorge passt de bal met de wreef. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauch verovert de bal door een tackle van achteren. Jauch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Joss met een sublieme pass. Daar is Peschl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trojansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Duftmännchen verovert de bal door een tackle van achteren. Duftmännchen draait met de bal, schiet en ... Joss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Bockum-Hövel 51%, Bozlar 49%.
SG Bockum-Hövel - Bozlar 2:0