Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ulberndorf Burussia dortmund
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Ahlbach verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa rent richting de bal. Gappa passt de bal zonder na te denken. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pfister passt de bal met de wreef. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck met een sublieme pass. Pick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 0:1

33e minuut.
Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Teistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Teistler met een sublieme pass. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jaros onderschept slim de pass. Jaros met een sublieme pass. Gappa is nu in balbezit. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 47%, Burussia dortmund 53%.
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 0:1

47e minuut.
Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Palle verovert de bal door een tackle van achteren. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt schiet op doel. Fuhrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 1:1

48e minuut.
Jaros passt de bal met de wreef. Jooss rent richting de bal. Jooss geeft de bal voor. Teistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Teistler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rienth verovert de bal door een tackle van achteren. Rienth passt de bal met de wreef. Jaros speelt de bal door. Gernhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 2:1

69e minuut.
Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen probeert naar een medespeler te passen. Beck probeert de bal aan de voet te houden. Pick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Beck heeft problemen om de bal te vangen. Jaros verovert de bal door een tackle van achteren. Pick rent richting de bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 52%, Burussia dortmund 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - Burussia dortmund 2:2