Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arczi SG Bockum-Hövel
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Aimann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dähler met een snelle inworp. Regen rent richting de bal. Regen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert passt de bal zonder na te denken. Womes rent richting de bal. Womes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dähler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reitermaier rent richting de bal. Regen onderschept slim de pass. Regen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Womes onderschept slim de pass. Klungelig pakt Regen de bal. Womes rent richting de bal. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hussendörfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duftmännchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duftmännchen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Neuhaus is nu in balbezit. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen speelt de bal door. Womes is nu in balbezit. Womes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 49%, SG Bockum-Hövel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arczi - SG Bockum-Hövel 0:0

72e minuut.
Honer is nu in balbezit. Honer geeft de bal voor. Backensfeld kopt de bal weg. Pinkert controleert de bal met de borst. Pinkert geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Arczi - SG Bockum-Hövel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arczi 50%, SG Bockum-Hövel 50%.
Arczi - SG Bockum-Hövel 1:0