Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozlar BSV Blau-Weiß Chemnitz
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Sorge geeft een lange en hoge pass. Inworp. Döller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer geeft een lange en hoge pass. Joss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gründler krijgt zijn hoofd ertegen. Joss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:1

19e minuut.
Tebel geeft een lange en hoge pass. Gründler rent richting de bal. Sorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Fiederer heeft problemen om de bal te vangen. Trojansky verovert de bal door een tackle van achteren. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer rent richting de bal. Fiederer draait met de bal, schiet en ... Joss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Drews geeft een lange en hoge pass. Döller bereikt de bal nog maar net als eerste. Döller passt de bal in één keer door. Fiederer rent richting de bal. Fiederer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:2

37e minuut.
Iken trapt de bal weg van het doel. Ruede rent richting de bal. Ruede met een sublieme pass. Döller bereikt de bal nog maar net als eerste. Döller geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:3

40e minuut.
Ruede onderschept slim de pass. Jauch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kähler. Kähler krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fiederer geeft een hoge lob. Döller is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oberländer ... Strafschop! Döller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fiederer neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozlar 59%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 41%.
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 0:4

49e minuut.
Trojansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer verovert de bal door een tackle van achteren. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jauch passt de bal in één keer door. Fiederer rent richting de bal. Fiederer passt de bal in één keer door. Gründler is nu in balbezit. Gründler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klank bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauch verovert de bal door een tackle van achteren. Jauch haalt uit met een fantastische trap. Judt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozlar 51%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 49%.
Bozlar - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:4