Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ulberndorf Arczi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Perner met een sublieme pass. Gernhardt is nu in balbezit. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Gernhardt draait met de bal, schiet en ... Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Jaros rent richting de bal. Jaros geeft een hoge lob. Neuhaus kan de bal niet met de borst controleren. Gernhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Veltman passt de bal met de wreef. Jooss rent richting de bal. Jooss passt de bal in één keer door. Gernhardt is nu in balbezit. Gernhardt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus met een sublieme pass. Regen rent richting de bal. Regen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 44%, Arczi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - Arczi 0:0

57e minuut.
Womes rent richting de bal. Jark onderschept slim de pass. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes is nu in balbezit. Womes draait met de bal, schiet en ... Dorfinger bokst de bal weg.

76e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert passt de bal met de wreef. Regen rent richting de bal. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Womes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vagner met een sublieme pass. Gernhardt rent richting de bal. Gappa rent richting de bal. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 59%, Arczi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - Arczi 0:0