Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ulberndorf BSV Blau-Weiß Chemnitz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Rudhof geeft de bal voor. Jaros kopt de bal weg. Tebel kan de bal niet met de borst controleren. Gappa rent richting de bal. Gappa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Rieken passt de bal zonder na te denken. Gappa controleert de bal met de borst. Gappa met een sublieme pass. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt haalt uit met een fantastische trap. Judt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klank geeft de bal voor. Inworp. Jooss met een snelle inworp. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gernhardt is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Gernhardt is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gernhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ulberndorf - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:0

28e minuut.
Döller verovert de bal door een tackle van achteren. Döller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fiederer de bal. Gründler is nu in balbezit. Gründler schiet op doel. Dorfinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Ulberndorf - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:1

30e minuut.
Gappa is nu in balbezit. Tebel onderschept slim de pass. Tebel passt de bal met de wreef. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 59%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:1

50e minuut.
Tebel rent richting de bal. Jaros onderschept slim de pass. Jaros passt de bal in één keer door. Gernhardt rent richting de bal. Gernhardt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jooss geeft de bal voor. Rienth rent richting de bal. Fiederer verovert de bal door een tackle van achteren. Fiederer schiet op doel. Jark probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tebel rent richting de bal. Tebel geeft de bal voor. Reizer probeert de bal aan de voet te houden. Gründler rent richting de bal. Gründler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ulberndorf 59%, BSV Blau-Weiß Chemnitz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Ulberndorf - BSV Blau-Weiß Chemnitz 1:1