Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozlar Burussia dortmund
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Ahlbach verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlbach passt de bal in één keer door. Jaskulski is nu in balbezit. Beck onderschept slim de pass. Beck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beck onderschept slim de pass. Pick is nu in balbezit. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel. Jaskulski probeert de bal aan de voet te houden. Joss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - Burussia dortmund 0:1

40e minuut.
Kapitulski geeft een lange en hoge pass. Petersen kopt de bal weg. Pick is nu in balbezit. Pick schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaskulski de bal onder controle te krijgen. Paal! Joss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozlar 63%, Burussia dortmund 37%.
Bozlar - Burussia dortmund 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Pfister de bal. Trojansky is nu in balbezit. Pfister maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pfister naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Petersen met de inworp. Beck is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sorge ... Strafschop! Sorge krijgt een gele kaart. Beck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozlar - Burussia dortmund 0:2

61e minuut.
Balogh passt de bal zonder na te denken. Petersen is nu in balbezit. Petersen probeert naar een medespeler te passen. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jaskulski heeft problemen om de bal te vangen. Ölsner is nu in balbezit. Ölsner speelt de bal door. Ruede is nu in balbezit. Ruede geeft een lange en hoge pass. Fuhrmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozlar 31%, Burussia dortmund 69%.
Bozlar - Burussia dortmund 0:2