Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burussia dortmund Bozlar
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Drews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruede is nu in balbezit. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Trojansky rent richting de bal. Trojansky geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Palle geeft een lange en hoge pass. Haberstroh probeert de bal aan de voet te houden. Balogh kopt de bal weg. Haberstroh rent richting de bal. Haberstroh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beck is nu in balbezit. Jaskulski onderschept slim de pass. Jaskulski probeert naar een medespeler te passen. Pick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojansky rent richting de bal. Pfister is nu in balbezit. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Dambeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burussia dortmund - Bozlar 1:0

25e minuut.
Ruede verovert de bal door een tackle van achteren. Haberstroh is nu in balbezit. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstroh verovert de bal door een tackle van achteren. Haberstroh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kapitulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister met een sublieme pass. Jaskulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick is nu in balbezit. Pick haalt uit met een fantastische trap. Dambeck bokst de bal weg. Pick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ahlbach is nu in balbezit. Ahlbach probeert naar een medespeler te passen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pick rent richting de bal. Pick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burussia dortmund 40%, Bozlar 60%.
Burussia dortmund - Bozlar 1:0

47e minuut.
Ahlbach is nu in balbezit. Ahlbach passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. Ruede rent richting de bal. Ruede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kapitulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitulski passt de bal met de wreef. Beck is nu in balbezit. Beck schiet op doel. Jaskulski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pfister rent richting de bal. Pfister met een sublieme pass. Beck is nu in balbezit. Pick is nu in balbezit. Pick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burussia dortmund - Bozlar 2:0

81e minuut.
Balogh kan de bal niet met de borst controleren. Deinzer rent richting de bal. Ahlbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlbach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burussia dortmund 41%, Bozlar 59%.
Burussia dortmund - Bozlar 2:0