Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona Leipzig Arczi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Jülkenbeck geeft een hoge lob. Inworp. Pinkert met een snelle inworp. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Schnöring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dähler rent richting de bal. Dähler passt de bal met de wreef. Womes is nu in balbezit. Womes draait met de bal, schiet en ... Stührk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Jedi kopt de bal weg. Daar is Kaczmarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holzer is nu in balbezit. Holzer schiet op doel. Haaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - Arczi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 50%, Arczi 50%.
Arizona Leipzig - Arczi 1:0

49e minuut.
Pinkert is nu in balbezit. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Veltman met een sublieme pass. Womes is nu in balbezit. Womes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ball onderschept slim de pass. Ball geeft de bal voor. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - Arczi 2:0

84e minuut.
Träg onderschept slim de pass. Puchtler rent richting de bal. Puchtler speelt de bal door. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Neuhaus geeft de bal voor. Womes bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Regen haalt uit met een fantastische trap. Stührk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona Leipzig - Arczi 2:1

90e minuut.
Regen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona Leipzig 58%, Arczi 42%.
Arizona Leipzig - Arczi 2:1