Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boulets timides RC MDL
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boileau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenoble met een snel genomen vrije trap. Cisowski kopt de bal weg. Bony speelt de bal door. Bathenay kan de bal niet met de borst controleren. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:1

4e minuut.
Boileau kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humbert. Boileau raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenoble zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eriksen kopt de bal weg. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:2

6e minuut.
Delamontagne is nu in balbezit. Delamontagne speelt de bal door. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:3

11e minuut.
Eriksen geeft een hoge lob. Coélho met een sublieme pass. Daar is Peyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:4

17e minuut.
Sartorius rent richting de bal. Sartorius passt de bal in één keer door. Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sartorius onderschept slim de pass. Bony geeft een hoge lob. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Coélho bokst de bal weg. Daar is Cisowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Thépot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bony neemt de hoekschop. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Delamontagne passt de bal in één keer door. Lemoine rent richting de bal. Lemoine geeft een lange en hoge pass. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Terrier de bal. Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. Coélho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:5

30e minuut.
Sartorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bony rent richting de bal. Bony passt de bal in één keer door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lemoine passt de bal in één keer door. Peyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bony de bal. Bony geeft een hoge lob. Coélho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Boileau rent richting de bal. Eriksen is nu in balbezit. Boileau rent richting de bal. Boileau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bony met de inworp. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay geeft een hoge lob. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bony met de inworp. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay geeft een lange en hoge pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:6

44e minuut.
Pernot verovert de bal door een tackle van achteren. Pernot geeft een lange en hoge pass. Eriksen rent richting de bal. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 74%, RC MDL 26%.
Les boulets timides - RC MDL 0:7

46e minuut.
Boileau speelt de bal door. Bathenay rent richting de bal. Bathenay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen passt de bal met de wreef. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Delamontagne kopt de bal weg. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay passt de bal met de wreef. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Coélho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Grandin is nu in balbezit. Grandin passt de bal in één keer door. Lemoine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lemoine speelt de bal door. Bony probeert naar een medespeler te passen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Coélho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:8

59e minuut.
Grandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandin geeft een lange en hoge pass. Baumann kopt de bal weg. Delamontagne controleert de bal met de borst. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Bathenay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemoine. Bathenay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenoble wilt de vrije trap nemen. Coélho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:9

67e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne met een sublieme pass. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Coélho met een harde bal richting middenveld. Boileau kopt de bal weg. Bathenay probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thépot is nu in balbezit. Eriksen onderschept slim de pass. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Coélho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:10

79e minuut.
Lenoble geeft de bal voor. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau passt de bal zonder na te denken. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Bony is nu in balbezit. Bony speelt de bal door. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:11

81e minuut.
Faucher passt de bal met de wreef. Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peyre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen is nu in balbezit. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sartorius verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorius met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - RC MDL 0:12

89e minuut.
Bony met een sublieme pass. Daar is Bathenay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 87%, RC MDL 13%.
Les boulets timides - RC MDL 0:12