Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les boulets timides Pao fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Vallet onderschept slim de pass. Vallet geeft de bal voor. Baumann rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolaï de bal onder controle te krijgen. Page is nu in balbezit. Page met een sublieme pass. Faucher heeft problemen om de bal te vangen. Faucher draait met de bal, schiet en ... Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Nicolaï verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaï passt de bal in één keer door. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet haalt uit met een fantastische trap. Coélho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ttan speelt de bal door. Vallet rent richting de bal. Vallet speelt de bal door. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - Pao fc 0:1

33e minuut.
Diot is nu in balbezit. Diot geeft een hoge lob. Lemoine is nu in balbezit. Vallet onderschept slim de pass. Vallet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grandin met de inworp. Terrier geeft de bal voor. Lenglet probeert de bal aan de voet te houden. Faucher is nu in balbezit. Faucher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 67%, Pao fc 33%.
Les boulets timides - Pao fc 0:1

48e minuut.
Peyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet draait met de bal, schiet en ... Tisserand maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Cisowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les boulets timides - Pao fc 0:2

52e minuut.
Baumann met een sublieme pass. Faucher is nu in balbezit. Lépine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lépine krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Peyre rent richting de bal. Peyre geeft de bal voor. Lépine is nu in balbezit. Chambon is nu in balbezit. Chambon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chambon kopt de bal weg. Grandin is nu in balbezit. Koch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Koch moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koch schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Page heeft problemen om de bal te vangen. Legay onderschept slim de pass. Legay geeft een lange en hoge pass. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les boulets timides 68%, Pao fc 32%.
Les boulets timides - Pao fc 0:2