Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3089
Pao fc RC MDL
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Eriksen passt de bal zonder na te denken. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:1

5e minuut.
Sartorius heeft problemen om de bal te vangen. Delamontagne rent richting de bal. Sartorius begaat een overtreding. Sartorius krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Royet speelt de bal door. Bathenay probeert de bal met de borst te controleren. Eriksen is nu in balbezit. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chambon speelt de bal door. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne speelt de bal door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nicolaï passt de bal in één keer door. Ttan rent richting de bal. Ttan speelt de bal door. Tisserand rent richting de bal. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Boileau is nu in balbezit. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel. Plessis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:2

21e minuut.
Bathenay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lenglet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delamontagne zal de hoekschop nemen. Eriksen krijgt zijn hoofd ertegen. Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lenglet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Plessis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:3

25e minuut.
Chambon is nu in balbezit. Bathenay verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay passt de bal met de wreef. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. Plessis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:4

29e minuut.
Chambon rent richting de bal. Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï speelt de bal door. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Chambon de bal. Bony rent richting de bal. Bony passt de bal in één keer door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau passt de bal met de wreef. Delamontagne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bony passt de bal met de wreef. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay passt de bal met de wreef. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Plessis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:5

39e minuut.
Bathenay passt de bal zonder na te denken. Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boileau passt de bal zonder na te denken. Royet speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 73%, RC MDL 27%.
Pao fc - RC MDL 0:6

47e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay onderschept slim de pass. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Eriksen met een sublieme pass. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï rent richting de bal. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Bathenay kopt de bal weg. Lépine heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:7

53e minuut.
Tisserand passt de bal in één keer door. Diot rent richting de bal. Diot passt de bal met de wreef. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bony rent richting de bal. Bony passt de bal met de wreef. Bathenay speelt de bal door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:8

58e minuut.
Bony met een sublieme pass. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay passt de bal met de wreef. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau passt de bal in één keer door. Daar is Chambon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bony geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Plessis trapt de bal weg van het doel. Bony kopt de bal weg. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:9

62e minuut.
Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Lépine probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Doeltrap. Plessis trapt de bal weg van het doel. Sartorius kopt de bal weg. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay schiet op doel. Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:10

68e minuut.
Royet passt de bal met de wreef. Bony met een sublieme pass. Lépine is nu in balbezit. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen schiet op doel. Plessis bokst de bal weg. Eriksen maakt een snoekduik en kopt de bal. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft de bal voor. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay haalt uit met een fantastische trap. Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lépine heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Lépine probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:11

76e minuut.
Bathenay rent richting de bal. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:12

76e minuut.
Bathenay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saunier komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Saunier schiet op doel. Lenglet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delamontagne neemt de hoekschop. Saunier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saunier rent richting de bal. Saunier passt de bal zonder na te denken. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - RC MDL 0:13

86e minuut.
Degouve met een sublieme pass. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne speelt de bal door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 77%, RC MDL 23%.
Pao fc - RC MDL 0:13