Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les gaziers à bretelles Pao fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï passt de bal in één keer door. Grillet geeft een lange en hoge pass. Laville heeft problemen om de bal te vangen. Laville draait met de bal, schiet en ... Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dalleau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pasquier komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Grillet geeft de bal voor. Lenglet rent richting de bal. Laville onderschept slim de pass. Laville kan de bal niet met de borst controleren. Laville schiet op doel. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Vallet onderschept slim de pass. Chambon rent richting de bal. Vallet rent richting de bal. Cardiet geeft de bal voor. Ttan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Auribault kopt de bal weg. Daar is Legay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laville bereikt de bal nog maar net als eerste. Laville haalt uit met een fantastische trap. Lenglet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 67%, Pao fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les gaziers à bretelles - Pao fc 0:0

49e minuut.
Nicolaï speelt de bal door. Chevalier rent richting de bal. Tisserand verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet rent richting de bal. Vallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tisserand passt de bal met de wreef. Caillaud heeft problemen om de bal te vangen. Vallet rent richting de bal. Tisserand rent richting de bal. Tisserand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lépine geeft een hoge lob. Vallet kopt de bal weg. Grillet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Pao fc 0:1

57e minuut.
Auribault is nu in balbezit. Vallet is nu in balbezit. Bataille tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bataille krijgt een gele kaart. Vallet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaï zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Leduc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auribault geeft de bal voor. Laville is nu in balbezit. Laville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet rent richting de bal. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bataille bereikt de bal nog maar net als eerste. Bataille geeft de bal voor. Klungelig pakt Lenglet de bal. Laville bereikt de bal nog maar net als eerste. Laville draait met de bal, schiet en ... Plessis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nicolaï passt de bal met de wreef. Ttan is nu in balbezit. Grillet maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grillet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Ttan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ttan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Caillaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chambon met een sublieme pass. Tisserand rent richting de bal. Tisserand draait met de bal, schiet en ... Varlet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Les gaziers à bretelles - Pao fc 0:2

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varlet niet meer kan verder spelen. Chauvin komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Laville is nu in balbezit. Nicolaï verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaï probeert naar een medespeler te passen. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les gaziers à bretelles 55%, Pao fc 45%.
Les gaziers à bretelles - Pao fc 0:2