Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:07
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3096
Pao fc Les gaziers à bretelles
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Delamontagne met een sublieme pass. Vallet is nu in balbezit. Bataille is nu in balbezit. Vallet verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leduc met een snelle inworp. Klungelig pakt Auribault de bal. Auribault speelt de bal door. Laville is nu in balbezit. Laville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 26%, Les gaziers à bretelles 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pao fc - Les gaziers à bretelles 0:0

46e minuut.
Laville passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ttan met een snelle inworp. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet geeft een lange en hoge pass. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tisserand rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - Les gaziers à bretelles 1:0

56e minuut.
Cardiet speelt de bal door. Auribault is nu in balbezit. Laville is nu in balbezit. Laville haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lépine de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wallet neemt de hoekschop. Laville springt en kopt de bal. Plessis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet is nu in balbezit. Vallet haalt uit met een fantastische trap. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 22%, Les gaziers à bretelles 78%.
Pao fc - Les gaziers à bretelles 1:0