Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor67270 RC MDL
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Huck rent richting de bal. Boileau verovert de bal door een tackle van achteren. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier met een sublieme pass. Eriksen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:1

9e minuut.
Huck is nu in balbezit. Delamontagne verovert de bal door een tackle van achteren. Delamontagne met een sublieme pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:2

13e minuut.
Anioła geeft een lange en hoge pass. Eriksen kopt de bal weg. Saunier is nu in balbezit. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:3

17e minuut.
Sartorius probeert naar een medespeler te passen. Bony rent richting de bal. Bony probeert naar een medespeler te passen. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Eriksen kan de bal niet met de borst controleren. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Mandanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:4

23e minuut.
Degouve geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boghossian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maillard probeert de bal met de borst te controleren. Maillard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau passt de bal zonder na te denken. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Royet bereikt de bal nog maar net als eerste. Royet geeft de bal voor. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Mandanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:5

33e minuut.
Van Sam is nu in balbezit. Bony rent richting de bal. Bony speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Guillemin trapt de bal weg. Huck kopt de bal weg. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:6

40e minuut.
Pernot geeft een hoge lob. Vahirua kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boileau de bal onder controle te krijgen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Royet met een sublieme pass. Saunier is nu in balbezit. Saunier probeert naar een medespeler te passen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Mandanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor67270 78%, RC MDL 22%.
Meteor67270 - RC MDL 0:6

46e minuut.
Boileau met een sublieme pass. Bony heeft problemen om de bal te vangen. Bony passt de bal zonder na te denken. Saunier rent richting de bal. Saunier draait met de bal, schiet en ... Mandanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen met een sublieme pass. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bony bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bony de bal. Bony speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vahirua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delamontagne met een snelle inworp. Saunier is nu in balbezit. Saunier speelt de bal door. Mandanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delamontagne zal de hoekschop nemen. Eriksen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Mandanda met een harde bal richting middenveld. Royet kopt de bal weg. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Royet probeert naar een medespeler te passen. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier probeert naar een medespeler te passen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guillemin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Herbet de bal onder controle te krijgen. Boileau is nu in balbezit. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Pernot kopt de bal weg. Saunier rent richting de bal. Saunier passt de bal met de wreef. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel. Mandanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:7

80e minuut.
Boileau rent richting de bal. Saunier rent richting de bal. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:8

82e minuut.
Saunier rent richting de bal. Herbet rent richting de bal. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Saunier is nu in balbezit. Saunier schiet op doel. Mandanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor67270 - RC MDL 0:9

86e minuut.
Huck is nu in balbezit. Delamontagne verovert de bal door een tackle van achteren. Delamontagne passt de bal zonder na te denken. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Royet probeert naar een medespeler te passen. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne passt de bal met de wreef. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Boileau geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen speelt de bal door. Saunier rent richting de bal. Saunier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor67270 85%, RC MDL 15%.
Meteor67270 - RC MDL 0:9