Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2482
Pao fc BENQ FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Vallet onderschept slim de pass. Vallet passt de bal met de wreef. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - BENQ FC 1:0

10e minuut.
Nicolaï geeft een lange en hoge pass. Rigal rent richting de bal. Tisserand verovert de bal door een tackle van achteren. Tisserand haalt uit met een fantastische trap. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ttan is nu in balbezit. Ttan haalt uit met een fantastische trap. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Penverne onderschept slim de pass. Penverne geeft een hoge lob. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vallet is nu in balbezit. Penverne is nu in balbezit. Vallet verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet haalt uit met een fantastische trap. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 28%, BENQ FC 72%.
Pao fc - BENQ FC 1:0

50e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tisserand maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastide bokst de bal weg.

58e minuut.
Maillard heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaï speelt de bal door. Tisserand is nu in balbezit. Tisserand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - BENQ FC 2:0

60e minuut.
Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand verovert de bal door een tackle van achteren. Vallet is nu in balbezit. Vallet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chambon onderschept slim de pass. Chambon passt de bal met de wreef. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet is nu in balbezit. Vallet draait met de bal, schiet en ... Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chauveau de bal onder controle te krijgen. Vallet is nu in balbezit. Vallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 32%, BENQ FC 68%.
Pao fc - BENQ FC 2:0