Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:05
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: BENQ FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3081
BENQ FC RC MDL
Normal Tactiek 1
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Chauveau met een sublieme pass. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecat rent richting de bal. Delamontagne verovert de bal door een tackle van achteren. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:1

8e minuut.
Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal geeft een hoge lob. Pernot geeft de bal voor. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delamontagne zal de hoekschop nemen. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:2

10e minuut.
Saunier onderschept slim de pass. Saunier passt de bal met de wreef. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:3

11e minuut.
Maillard met een sublieme pass. Penverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen onderschept slim de pass. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:4

15e minuut.
Saunier rent richting de bal. Eriksen rent richting de bal. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier haalt uit met een fantastische trap. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:5

15e minuut.
Saunier verovert de bal door een tackle van achteren. Saunier passt de bal in één keer door. Zimmermann is nu in balbezit. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:6

18e minuut.
Boileau is nu in balbezit. Boileau geeft de bal voor. Penverne speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bony speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen rent richting de bal. Saunier is nu in balbezit. Saunier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier probeert naar een medespeler te passen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:7

32e minuut.
Sartorius rent richting de bal. Sartorius geeft een hoge lob. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:8

36e minuut.
Delamontagne kopt de bal weg. Daar is Saunier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau onderschept slim de pass. Boileau passt de bal in één keer door. Bastide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Chauveau de bal onder controle te krijgen. Bony is nu in balbezit. Bony geeft een lange en hoge pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimmermann. Eriksen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Royet met een snel genomen vrije trap. Eriksen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zimmermann rent richting de bal. Boileau onderschept slim de pass. Boileau passt de bal in één keer door. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier schiet op doel. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 87%, RC MDL 13%.
BENQ FC - RC MDL 0:9

46e minuut.
Degouve probeert naar een medespeler te passen. Delamontagne is nu in balbezit. Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:10

48e minuut.
Boileau passt de bal in één keer door. Daar is Pernot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernot passt de bal met de wreef. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rigal geeft een hoge lob. Delamontagne kopt de bal weg. Klungelig pakt Lecat de bal. Saunier verovert de bal door een tackle van achteren. Saunier schiet op doel. Bastide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:11

56e minuut.
Bastide met een harde bal richting middenveld. Inworp. Bony met de inworp. Royet bereikt de bal nog maar net als eerste. Royet geeft een lange en hoge pass. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier draait met de bal, schiet en ... Chauveau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:12

62e minuut.
Klungelig pakt Royet de bal. Royet speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier rent richting de bal. Saunier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Saunier is nu in balbezit. Saunier geeft de bal voor. Zimmermann probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:13

76e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau geeft een lange en hoge pass. Daar is Rigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saunier is nu in balbezit. Saunier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:14

82e minuut.
Saunier rent richting de bal. Saunier passt de bal zonder na te denken. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:15

85e minuut.
Boileau met een sublieme pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Rigal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:16

85e minuut.
Maillard passt de bal zonder na te denken. Zimmermann is nu in balbezit. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BENQ FC - RC MDL 0:17

89e minuut.
Delamontagne kopt de bal weg. Rigal is nu in balbezit. Saunier onderschept slim de pass. Saunier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Royet kopt de bal weg. Eriksen probeert de bal met de borst te controleren. Saunier rent richting de bal. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BENQ FC 76%, RC MDL 24%.
BENQ FC - RC MDL 0:17