Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC MDL BENQ FC
1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 21.6
zeer goed Schieten matig
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boileau rent richting de bal. Boileau speelt de bal door. Bathenay controleert de bal met de borst. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Eriksen kopt de bal weg. Bathenay heeft problemen om de bal te vangen. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 1:0

7e minuut.
Bathenay rent richting de bal. Bathenay passt de bal in één keer door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Bastide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 2:0

10e minuut.
Eriksen met een sublieme pass. Bathenay is nu in balbezit. Lecat is nu in balbezit. Bathenay onderschept slim de pass. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Boileau kopt de bal weg. Eriksen controleert de bal met de borst. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 3:0

15e minuut.
Boileau met een sublieme pass. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen met een sublieme pass. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 4:0

16e minuut.
Daar is Maillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rigal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delamontagne met de inworp. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Bony kopt de bal weg. Bathenay rent richting de bal. Bathenay passt de bal in één keer door. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bastide trapt de bal weg. Moulène is nu in balbezit. Boileau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boileau krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Delamontagne geeft een hoge lob. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Rigal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 5:0

25e minuut.
Bathenay met een sublieme pass. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Lecat bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sartorius passt de bal met de wreef. Bony is nu in balbezit. Bony geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bathenay de bal. Bathenay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bony probeert naar een medespeler te passen. Bathenay is nu in balbezit. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sartorius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lenoble komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann is nu in balbezit. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eriksen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 26%, BENQ FC 74%.
RC MDL - BENQ FC 6:0

51e minuut.
Eriksen rent richting de bal. Bathenay is nu in balbezit. Eriksen rent richting de bal. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 7:0

53e minuut.
Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Paal! Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bathenay is nu in balbezit. Bathenay geeft een lange en hoge pass. Bony met een sublieme pass. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lenoble verovert de bal door een tackle van achteren. Lenoble passt de bal met de wreef. Boileau met een sublieme pass. Bathenay rent richting de bal. Bathenay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Boileau kopt de bal weg. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. Bastide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 8:0

59e minuut.
Lecat rent richting de bal. Delamontagne onderschept slim de pass. Delamontagne geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 9:0

60e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Chauveau is nu in balbezit. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Bathenay rent richting de bal. Bathenay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Bastide trapt de bal weg van het doel. Royet kopt de bal weg. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Bastide bokst de bal weg.

69e minuut.
Delamontagne met een sublieme pass. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen passt de bal met de wreef. Bathenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Boileau geeft een lange en hoge pass. Bathenay is nu in balbezit. Bathenay geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 10:0

77e minuut.
Bathenay schiet op doel. Bastide met een sublieme pass. Bony kopt de bal weg. Bathenay rent richting de bal. Bathenay draait met de bal, schiet en ... Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 11:0

78e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Maillard passt de bal met de wreef. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 12:0

82e minuut.
Lenoble bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoble geeft een lange en hoge pass. Bathenay kopt de bal weg. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bony geeft een hoge lob. Chiesa probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Royet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moulène de bal onder controle te krijgen. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 13:0

90e minuut.
Doeltrap. Bastide met een harde bal richting middenveld. Bony met een sublieme pass. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - BENQ FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 26%, BENQ FC 74%.
RC MDL - BENQ FC 14:0