Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: Pao fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2757
Pao fc laix junior
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Nicolaï is nu in balbezit. Dupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas met een sublieme pass. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lévy rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy begaat een overtreding. Lévy krijgt een gele kaart. Koch raakt geblesseerd tijdens het duel. Chambon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tisserand rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - laix junior 1:0

16e minuut.
Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye passt de bal zonder na te denken. Bosquier rent richting de bal. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Plessis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vallet kopt de bal weg. Dupas probeert de bal aan de voet te houden. Tisserand rent richting de bal. Tisserand schiet op doel. Cisowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pao fc - laix junior 2:0

33e minuut.
Chambon probeert naar een medespeler te passen. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet speelt de bal door. Tisserand rent richting de bal. Tisserand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bouvier met een sublieme pass. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chambon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 36%, laix junior 64%.
Pao fc - laix junior 2:0

61e minuut.
Inworp. Legay met de inworp. Nicolaï speelt de bal door. Vallet is nu in balbezit. Vallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varlet probeert naar een medespeler te passen. Ttan rent richting de bal. Ttan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï passt de bal zonder na te denken. Daar is Vallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tisserand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisserand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bour de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bouvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier met een sublieme pass. Martial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet onderschept slim de pass. Vallet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Cabaye rent richting de bal. Bosquier rent richting de bal. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye schiet op doel. Plessis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Nicolaï probeert naar een medespeler te passen. Vallet rent richting de bal. Tisserand is nu in balbezit. Vallet rent richting de bal. Vallet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pao fc 45%, laix junior 55%.
Pao fc - laix junior 2:0