Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC MDL Les gaziers à bretelles
1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Delamontagne met een sublieme pass. Saunier rent richting de bal. Saunier passt de bal in één keer door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Auribault rent richting de bal. Royet onderschept slim de pass. Royet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eriksen de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 1:0

5e minuut.
Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot passt de bal zonder na te denken. Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saunier de bal. Saunier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 2:0

12e minuut.
Auribault speelt de bal door. Pernot rent richting de bal. Pernot geeft een lange en hoge pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eriksen kopt de bal weg. Klungelig pakt Saunier de bal. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 3:0

22e minuut.
Daar is Cardiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delamontagne verovert de bal door een tackle van achteren. Delamontagne geeft de bal voor. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Sartorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartorius geeft een hoge lob. Saunier kopt de bal weg. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. Varlet bokst de bal weg. Dalleau heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 4:0

29e minuut.
Chevalier probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Bony met de inworp. Saunier rent richting de bal. Saunier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Royet speelt de bal door. Delamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne geeft een lange en hoge pass. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dalleau de bal. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 5:0

35e minuut.
Delamontagne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boileau de bal. Boileau met een sublieme pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Degouve onderschept slim de pass. Degouve geeft een lange en hoge pass. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bataille bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau onderschept slim de pass. Boileau passt de bal zonder na te denken. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet bokst de bal weg.

43e minuut.
Royet kopt de bal weg. Eriksen rent richting de bal. Eriksen speelt de bal door. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier schiet op doel. Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 26%, Les gaziers à bretelles 74%.
RC MDL - Les gaziers à bretelles 5:0

50e minuut.
Bony geeft een lange en hoge pass. Bataille probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bony neemt de hoekschop. Eriksen springt en kopt de bal. Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Royet rent richting de bal. Bony rent richting de bal. Bony speelt de bal door. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 6:0

56e minuut.
Pernot geeft een hoge lob. Boileau probeert naar een medespeler te passen. Saunier probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 7:0

62e minuut.
Boileau rent richting de bal. Saunier is nu in balbezit. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 8:0

64e minuut.
Saunier draait met de bal, schiet en ... Eriksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Royet rent richting de bal. Royet geeft een lange en hoge pass. Eriksen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 9:0

70e minuut.
Leduc kan de bal niet met de borst controleren. Leduc geeft een hoge lob. Delamontagne kopt de bal weg. Daar is Eriksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 10:0

75e minuut.
Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Bony is nu in balbezit. Saunier rent richting de bal. Saunier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sartorius kopt de bal weg. Daar is Grillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bony rent richting de bal. Bony geeft een hoge lob. Eriksen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 11:0

80e minuut.
Bony passt de bal met de wreef. Saunier is nu in balbezit. Saunier speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 12:0

82e minuut.
Varlet trapt de bal weg. Boileau speelt de bal door. Pernot probeert naar een medespeler te passen. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Saunier onderschept slim de pass. Delamontagne rent richting de bal. Delamontagne geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC MDL - Les gaziers à bretelles 13:0

89e minuut.
Bony passt de bal met de wreef. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Boileau speelt de bal door. Eriksen rent richting de bal. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC MDL 17%, Les gaziers à bretelles 83%.
RC MDL - Les gaziers à bretelles 13:0