Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3150
RdU 1949 FC WATTIJEAN
A 442 Tactiek Hop Hop
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


16e minuut.
Gianessi geeft een lange en hoge pass. Boulay rent richting de bal. Boulay probeert naar een medespeler te passen. Mignot is nu in balbezit. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mignot onderschept slim de pass. Mignot passt de bal met de wreef. Goncalves met een sublieme pass. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - WATTIJEAN 0:1

23e minuut.
Nicol geeft de bal voor. Klungelig pakt Bouillet de bal. Bouillet met een sublieme pass. Guitton controleert de bal met de borst. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicol is nu in balbezit. Boulay rent richting de bal. Francisco onderschept slim de pass. Francisco haalt uit met een fantastische trap. Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Charlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier speelt de bal door. Nicol controleert de bal met de borst. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - WATTIJEAN 0:2

43e minuut.
Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix geeft een hoge lob. Martinet kopt de bal weg. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. De bal raakt de paal. Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 66%, WATTIJEAN 34%.
RdU 1949 FC - WATTIJEAN 0:2

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton passt de bal in één keer door. Francisco rent richting de bal. Francisco schiet op doel. Langlois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bouillet probeert de bal aan de voet te houden. Gianessi rent richting de bal. Bouillet geeft een hoge lob. Gianessi probeert de bal aan de voet te houden. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Langlois trapt de bal weg van het doel. Decroix kopt de bal weg. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Langlois trapt de bal weg van het doel. Goncalves rent richting de bal. Goncalves passt de bal in één keer door. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boulay kopt de bal weg. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemarchand. Mignot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicol komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton passt de bal in één keer door. Bazin is nu in balbezit. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco schiet op doel. Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - WATTIJEAN 0:3

70e minuut.
Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton geeft de bal voor. Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Goncalves met een sublieme pass. Martinet geeft de bal voor. Daar is Bazin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 64%, WATTIJEAN 36%.
RdU 1949 FC - WATTIJEAN 0:3