Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WATTIJEAN RdU 1949 FC
Hop Hop Tactiek A 442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 29
good Schieten adequate
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Francisco rent richting de bal. Francisco passt de bal met de wreef. Martinet met een sublieme pass. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mignot verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mignot raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mignot neemt zijn aanloop. Raymond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 0:1

9e minuut.
Francisco rent richting de bal. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves passt de bal in één keer door. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. Cloarec is nu in balbezit. Cloarec geeft een hoge lob. Mignot krijgt zijn hoofd ertegen. Raymond bokst de bal weg.

13e minuut.
Goncalves rent richting de bal. Goncalves passt de bal zonder na te denken. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Decroix rent richting de bal. Decroix passt de bal met de wreef. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

23e minuut.
Nicol is nu in balbezit. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves passt de bal zonder na te denken. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Decroix speelt de bal door. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco passt de bal met de wreef. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bazin is nu in balbezit. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco probeert naar een medespeler te passen. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Charlier probeert de bal aan de voet te houden. Langlois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Goncalves rent richting de bal. Nicol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goncalves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guitton neemt zijn aanloop. Langlois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 1:1

30e minuut.
Bouillet met een snelle inworp. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves met een sublieme pass. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bouteiller passt de bal met de wreef. Gianessi geeft de bal voor. Morice kan de bal niet met de borst controleren. Fournier onderschept slim de pass. Fournier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 1:2

42e minuut.
Inworp. Martinet met een snelle inworp. Decroix rent richting de bal. Decroix geeft de bal voor. Francisco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Charlier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouillet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guitton kan de bal niet met de borst controleren. Guitton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 39%, RdU 1949 FC 61%.
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 1:2

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen. Artelesa probeert naar een medespeler te passen. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guitton. Guitton krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Decroix is nu in balbezit. Decroix passt de bal in één keer door. Martinet speelt de bal door. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bouillet geeft een hoge lob. Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bazin de bal onder controle te krijgen. Langlois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Djorkaeff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Decroix geeft een lange en hoge pass. Guitton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Martinet rent richting de bal. Martinet geeft een hoge lob. Charlier heeft problemen om de bal te vangen. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 2:2

76e minuut.
Langlois speelt de bal door. Cloarec kopt de bal weg. Chemin probeert de bal aan de voet te houden. Artelesa rent richting de bal. Artelesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Francisco is nu in balbezit. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet begaat een overtreding. Martinet krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chemin geeft een hoge lob. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Guitton controleert de bal met de borst. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Paal! Langlois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 3:2

88e minuut.
Bazin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Djorkaeff de bal onder controle te krijgen. Francisco is nu in balbezit. Francisco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 36%, RdU 1949 FC 64%.
WATTIJEAN - RdU 1949 FC 3:2