Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les lourdauds timides Vivement_Dimanche
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Larcher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caron rent richting de bal. Caron draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:0

6e minuut.
Dubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne verovert de bal door een tackle van achteren. Paillard is nu in balbezit. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rosier geeft een lange en hoge pass. Thébault kopt de bal weg. Klungelig pakt Duhamel de bal. Le Bras verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier met een sublieme pass. Tassin rent richting de bal. Ledoux verovert de bal door een tackle van achteren. Ledoux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Duhamel met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux rent richting de bal. Ledoux haalt uit met een fantastische trap. Dubost bokst de bal weg.

22e minuut.
Duhamel is nu in balbezit. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bras speelt de bal door. Paillard rent richting de bal. Paillard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Dubuc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:1

26e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri rent richting de bal. Champagne rent richting de bal. Paillard rent richting de bal. Paillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:2

33e minuut.
Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandon verovert de bal door een tackle van achteren. Gandon speelt de bal door. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Duhamel passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Champagne is nu in balbezit. Champagne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 50%, Vivement_Dimanche 50%.
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:2

47e minuut.
Le Bras kan de bal niet met de borst controleren. Le Bras passt de bal in één keer door. Mansouri is nu in balbezit. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Caron geeft een lange en hoge pass. Thébault kopt de bal weg. Daar is Bernier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larcher rent richting de bal. Larcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rosier probeert naar een medespeler te passen. Dubuc is nu in balbezit. Paillard onderschept slim de pass. Paillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:3

72e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez passt de bal met de wreef. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard draait met de bal, schiet en ... Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:4

80e minuut.
Dubuc met een harde bal richting middenveld. Cottenet kopt de bal weg. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard is nu in balbezit. Paillard haalt uit met een fantastische trap. Landais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:5

83e minuut.
Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux passt de bal zonder na te denken. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Ledoux rent richting de bal. Ledoux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 62%, Vivement_Dimanche 38%.
Les lourdauds timides - Vivement_Dimanche 1:5