Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vivement_Dimanche Les lourdauds timides
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Tassin onderschept slim de pass. Tassin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cottenet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledoux geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Thébault geeft de bal voor. Inworp. Cottenet met een snelle inworp. Ledoux rent richting de bal. Ledoux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 0:1

9e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Cottenet rent richting de bal. Cottenet speelt de bal door. Klungelig pakt Ledoux de bal. Ledoux haalt uit met een fantastische trap. Dubost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Dubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard rent richting de bal. Paillard haalt uit met een fantastische trap. Landais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 1:1

27e minuut.
Rosier onderschept slim de pass. Rosier geeft de bal voor. Klungelig pakt Duhamel de bal. Paillard rent richting de bal. Paillard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dubost trapt de bal weg. Duhamel kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 59%, Les lourdauds timides 41%.
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 1:2

49e minuut.
Gandon rent richting de bal. Caron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gandon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gandon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel. Landais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ledoux is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Ledoux rent richting de bal. Ledoux draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thébault de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandon rent richting de bal. Gandon passt de bal zonder na te denken. Paillard rent richting de bal. Paillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 2:2

78e minuut.
Duhamel heeft problemen om de bal te vangen. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bras probeert naar een medespeler te passen. Paillard rent richting de bal. Paillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 3:2

87e minuut.
Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux rent richting de bal. Ledoux passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 34%, Les lourdauds timides 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vivement_Dimanche - Les lourdauds timides 3:3