Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rcvrlapigne Sainté42
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Fossé met een sublieme pass. Castel rent richting de bal. Castel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - Sainté42 1:0

28e minuut.
Cornet probeert de bal aan de voet te houden. Fossé is nu in balbezit. Fossé met een sublieme pass. Castel rent richting de bal. Castel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
George kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cornet de bal onder controle te krijgen. Castel is nu in balbezit. Castel schiet op doel. Dufour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Henry passt de bal zonder na te denken. Maillot is nu in balbezit. Auger rent richting de bal. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet schiet op doel. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Auger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet onderschept slim de pass. Cornet passt de bal met de wreef. Liénard rent richting de bal. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 52%, Sainté42 48%.
rcvrlapigne - Sainté42 1:0

53e minuut.
Auger is nu in balbezit. Auger passt de bal in één keer door. Castel is nu in balbezit. Castel haalt uit met een fantastische trap. George probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - Sainté42 2:0

73e minuut.
Nègre is nu in balbezit. Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon speelt de bal door. Castel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vivier probeert naar een medespeler te passen. Liénard is nu in balbezit. Henry rent richting de bal. Liénard verovert de bal door een tackle van achteren. Liénard schiet op doel. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - Sainté42 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 39%, Sainté42 61%.
rcvrlapigne - Sainté42 2:1