Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vivement_Dimanche WATTIJEAN
Normal Tactiek Hop Hop
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 38
matig Schieten goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Decroix met een sublieme pass. Guitton rent richting de bal. Guitton met een sublieme pass. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel. Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet geeft de bal voor. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen. Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guitton is nu in balbezit. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Thébault de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dubost probeert naar een medespeler te passen. Goncalves kopt de bal weg. Francisco rent richting de bal. Francisco schiet op doel. Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 0:1

21e minuut.
Francisco passt de bal in één keer door. Bouillet rent richting de bal. Bouillet passt de bal met de wreef. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Decroix kopt de bal weg. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandon rent richting de bal. Francisco onderschept slim de pass. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 0:2

23e minuut.
Paillard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Champagne. Francisco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Cartier rent richting de bal. Paillard onderschept slim de pass. Decroix begaat een overtreding. Decroix krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Rosier speelt de bal door. Paillard rent richting de bal. Paillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 65%, WATTIJEAN 35%.
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:2

53e minuut.
Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:3

56e minuut.
Chemin speelt de bal door. Gandon rent richting de bal. Chemin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chemin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gandon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gandon kan niet meer verder spelen. Berthelot komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Le Bras met de inworp. Champagne speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Goncalves passt de bal zonder na te denken. Francisco is nu in balbezit. Francisco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guitton de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Goncalves kopt de bal weg. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton passt de bal zonder na te denken. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:4

67e minuut.
Decroix passt de bal zonder na te denken. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft een hoge lob. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Dubost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Francisco probeert de bal aan de voet te houden. Decroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix passt de bal met de wreef. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Bernier de bal. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton met een sublieme pass. Berthelot rent richting de bal. Goncalves geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Klungelig pakt Bouillet de bal. Bouillet geeft een hoge lob. Guitton kopt de bal weg. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:5

84e minuut.
Guitton geeft een lange en hoge pass. Bernier heeft problemen om de bal te vangen. Cousin is nu in balbezit. Bouillet geeft de bal voor. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Decroix probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martinet de bal. Martinet probeert naar een medespeler te passen. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves met een sublieme pass. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Francisco kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 71%, WATTIJEAN 29%.
Vivement_Dimanche - WATTIJEAN 1:5